| john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MORRİSON
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 06/02/10 Yaş : 26 Nerden : kocaeli
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: 65 Kemer: WWE Champion
| Konu: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:29 pm | |
| evt cok güzeldi ben hobilerimiii lita ile ilişkimi filann beni zorlayanları söyledimmmm güzel di türkiye gitimm ve hayranlarım sevindilerrrr bir sürü imza attılar bide askım lita yada selam söledilerrrrr | |
|
| |
LiTa
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: StratusFaction, People Owerall: 66 Kemer: WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:38 pm | |
| Bende Bir Tür Duzenlicem Türkiyeye Kap xDWWE KapıBirkaç Güreşciyle xD | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:39 pm | |
| tm askımm sende düzenleee bakk dediler zate ben gittiğim litayı da beklioruz dedi bilgehan demirr | |
|
| |
LiTa
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: StratusFaction, People Owerall: 66 Kemer: WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:41 pm | |
| xD bEN Kampa Gidiom YANİ ortmana xD unDERTAKER cENA EDGE REY SEN BEN ADMIN Bide Jeff Orda Kamp Yağparız xD | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:42 pm | |
| | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
Mesaj Sayısı : 519 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli/Kartepe
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:44 pm | |
| | |
|
| |
LiTa
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:52 pm | |
| Ben Gecen Sene İzciydim xD | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:53 pm | |
| | |
|
| |
LiTa
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:55 pm | |
| Admın İzin Verirse Kıyafetleri Diktirmeye Başlıcamx D | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 5:56 pm | |
| | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 6:09 pm | |
| diktir askımm ama ben doğall gelirim bide izci kıyafetlerinni önüne smackdown izcilik yazz tmmı | |
|
| |
LiTa
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 6:11 pm | |
| xD Nie Smackdown Ben Belki RAWDAYIM xD | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 6:18 pm | |
| evtt tm belli değil ozaman smackdown vs raw izilik yazzz | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 6:23 pm | |
| | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr Paz Şub. 07, 2010 6:25 pm | |
| | |
|
| |
| john morrison istanbula gidiyor ve bilgehan demir le röportaj yapıorr ve cocukbgazetelerinde magaznlerde morrison ın haberleriii varrrr | |
|