| john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MORRİSON
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 06/02/10 Yaş : 26 Nerden : kocaeli
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: 65 Kemer: WWE Champion
| Konu: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 5:59 pm | |
| bilgehan demir: öncelikle morrison hoşgeldinnn istanbulaaa morrrison: hoşbuldukk bilgehan abii bilgehan demir: evt morrisonn biliyorsun ki türkiyede fox ta da smackdown yayınlanıyorr pekiii swenin hayranların kitlesii rey ve jeften sonra hayranların senin için geliyorrr morrison: ilkten fox taa yayınlanan smackdown için güzell ben bilmimordum hayranım olduğunu hımm güzelll ben ordan onlaraa sleam sölüyorum bilgehan demir: ilk soru hobilerin neeler? morrison: hobilerim smackdown oynamak zate ilk o geliyorrr bid lita ile zaman gecirmekk bilgehan demir: ikinci soru pekii antreman kac saat yapıorsunn? morrison: antreman 3 saat 30 dakika yapıorumm sonra duş alıyorum bilgehan demir: üçüncü soru peki senin birr starship pain hareketin varr pekii onu nasıl bluyosun? morrison: ilk önce starship pain hareketi benim için en özel hareketimm dirr bu haektin adamı tuş etceğimi anladımm bilgehan demir: peki bu özel ama lita ile nasıl geciniyorsunuzz nasıl hayatınız var? morrison: ben lita ile iyi geciniyorumm güzel kız kendisi ona selam sölüyorummm hayatımız iyi lita grubu var underrtakrr edge onlaraa yardım ediyorum ama ilkönce litaya yardım ederimmm bilgehan demir: son soruuu morrison seni zorlayanlar kim? morrison: benim arkadasım olsada knkm olsada rey le mac yapsak o zorluyor sonraaa big show zorluyorrr o kadar bilgehan demir: san cok teşekür ediyoruzzzz türkiyeye geliğin için hayranlarına bu mutluluğu yasat tı ğın için morrison: bu arada lita, ben ,rey mysterio,jeff hardy,undrrtaker,edge , ve yönetici haftaya kampa geliyoruzz blegrad ormanlarına smackdown düzenliyor bizz gitmek istedikk ozaman biz yine rey jeff edge taker lita röportaj yaparızzz herkese görüşürüz | |
|
| |
LiTa
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: StratusFaction, People Owerall: 66 Kemer: WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:02 pm | |
| | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:03 pm | |
| | |
|
| |
The Undertaker Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, StratusFaction,Sweet Chin Music, Swanton Bomb,West Coast Poap, Stunner, 619,Pedigree Owerall: 69 Kemer: World Heawyweight Champion, WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:04 pm | |
| Keşke Öyle Olabilse ama Kampa Gidemeyiz nesse Ben Zorlamıyorum Demek ??? Varya Senin Kıçını Yakarım xD | |
|
| |
LiTa
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: StratusFaction, People Owerall: 66 Kemer: WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:05 pm | |
| Tabi Canım Hiç Zorlarmısın xD Sen Kimsinki xD şAKA Xd | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
Mesaj Sayısı : 519 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli/Kartepe
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:06 pm | |
| | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:06 pm | |
| abi sen le düşmöan deiliz reyle de deiliz maaa arkadasım mac yapıoruz zorluyor undertaker abi sen zorluyorsunnn tmm amaa ben sizi koruyorum ya onun için yazmadım | |
|
| |
The Undertaker Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, StratusFaction,Sweet Chin Music, Swanton Bomb,West Coast Poap, Stunner, 619,Pedigree Owerall: 69 Kemer: World Heawyweight Champion, WWE ve TNA Tag Team Champion.
| | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:07 pm | |
| | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
Mesaj Sayısı : 519 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli/Kartepe
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:08 pm | |
| Kampa Ne Zmn Gitcez Laa Ona Göre Giriyim | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:10 pm | |
| bende bilmimyorum litaya soralım litaa ne zmaan kampa gidicezzz | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:10 pm | |
| Yha Cumhur Gidemeyiz Sadece Bardai Gibi Olur O İş xD Konuşur döneriz xD | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:11 pm | |
| bence kalmayalım gidelim birax vakit gecirelim röportaj veririz o aksamı gideriz underrtaker haklı ölemi ya palım askım | |
|
| |
LiTa
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:12 pm | |
| | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:13 pm | |
| bende ilaç olcaktı all askım iç ilacı | |
|
| |
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:14 pm | |
| gzk peki bnde sana bi sorru sorim turkıyedeki hayranın bi çocuk soruyo ama özelden KONU : LİTA | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:17 pm | |
| tmm sorr knkk neymiş özeldenn litadan hemde sorr | |
|
| |
LiTa
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:19 pm | |
| Yürü Git Lann Ben Bilmediğim İlaçları Kullanmam xD | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:22 pm | |
| tm askımmm sen kendin all | |
|
| |
LiTa
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:24 pm | |
| | |
|
| |
MORRİSON
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Paz Şub. 07, 2010 6:25 pm | |
| | |
|
| |
emirefe202
Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 02/02/10 Yaş : 29 Nerden : istanbul
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Sidewalk Slam Owerall: 65 Kemer:
| Konu: Geri: john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn Ptsi Şub. 08, 2010 11:20 am | |
| seni zorlarım tabi benim ayakta ne kadar kilo varsa senin toplam vücudundan 15 16 kilo filan fazla | |
|
| |
| john morrison trkiyede bilgehan demir le yaptığı röportaj ın yazılarııı okyunnn | |
|