| Undertaker Sıkıldı xD | |
|
+7abyss Jeff Hardy Triple H Matt Hardy Rated R Superstar Edge Eve The Undertaker 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
The Undertaker Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, StratusFaction,Sweet Chin Music, Swanton Bomb,West Coast Poap, Stunner, 619,Pedigree Owerall: 69 Kemer: World Heawyweight Champion, WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 8:50 pm | |
| Yoo Ben Nerde Saklanıyom Bilion mu ???? Hyr Bilmion Nası Yapıon Bunu ? Ben Karı Manyağı Diilim | |
|
| |
Triple H
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: electric chair drop Owerall: 65 Kemer:
| Konu: : Çarş. Şub. 17, 2010 8:54 pm | |
| HHH taker ın odasına binanın dışından pencereden girer ve içeri gaz bombası atar(ama bende maske var.sizde yok. :S) o karmaşadada taker rock lita ve trish saklandıkları yerden çıkarlar(artık neresiyse) hhh'te balyozunu çakar orayı terkeder ve olay mahallinden arkadaşlarıyla birlikte uzaklaşırlar.. | |
|
| |
Jeff Hardy
Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 06/02/10 Yaş : 30 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: 65 Kemer:
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 8:55 pm | |
| Daldım Odaya Gördm An T.o.f Yapcm | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
Mesaj Sayısı : 519 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli/Kartepe
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| edge hırsını alamaz maskeyle odaya dalarr xD spear cakar herkeze xD jeff maskeyle gi lann odaya gaz bomba attık al şu maskeyi xD attım tutxD
En son Rated R Superstar Edge tarafından Çarş. Şub. 17, 2010 8:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Rey Mysterio
Mesaj Sayısı : 795 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| - Jeff Hardy demiş ki:
- Daldım Odaya Gördm An T.o.f Yapcm
bende dalcam xD | |
|
| |
Triple H
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: electric chair drop Owerall: 65 Kemer:
| Konu: : Çarş. Şub. 17, 2010 8:56 pm | |
| şu hırsını kontrol edemedin gitti .. | |
|
| |
Rey Mysterio
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 8:56 pm | |
| - Triple H demiş ki:
- şu hırsını kontrol edemedin gitti ..
xD | |
|
| |
The Undertaker Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, StratusFaction,Sweet Chin Music, Swanton Bomb,West Coast Poap, Stunner, 619,Pedigree Owerall: 69 Kemer: World Heawyweight Champion, WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Odada Deildim Saklanıyorum Nese devam Ettireiyorum...
UNDERTALKER VE DİĞERLERİ ASLINDA havalandırma Borusundaydılar ve Ordan Çıkarlar. Diğer Herkezi Döverler. YERE SANDALYE Koyarlar ve Rock ile Taker Onları dövdükten sonra Sandalyenin üzerinde Tombstone'lar Yaparlar. Sonra Gaz Maskesi Alırve Taker HHH'i Camdan Aşşağı Atar Odaya Girerek xD Kolaysa Şimdi Kalkın Sandalye Üzerinde Tombstoneler Yediniz xD sonra Ordan Giderler... | |
|
| |
Matt Hardy
Mesaj Sayısı : 219 Kayıt tarihi : 14/02/10 Yaş : 27 Nerden : Düzce
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: 65 Kemer: NXT Champion
| 1 Dk Handicap Yoq Adam qibi 1'e 1 | |
|
| |
abyss
Mesaj Sayısı : 128 Kayıt tarihi : 14/02/10 Yaş : 29 Nerden : sakarya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: Kemer:
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 8:57 pm | |
| ve abyss gelirrrrr undertaker la rock a ikili clothes line yapar ve gider ...*düşene bir de sen vur * | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 8:58 pm | |
| - The Undertaker demiş ki:
- Odada Deildim Saklanıyorum Nese devam Ettireiyorum...
UNDERTALKER VE DİĞERLERİ ASLINDA havalandırma Borusundaydılar ve Ordan Çıkarlar. Diğer Herkezi Döverler. YERE SANDALYE Koyarlar ve Rock ile Taker Onları dövdükten sonra Sandalyenin üzerinde Tombstone'lar Yaparlar. Sonra Gaz Maskesi Alırve Taker HHH'i Camdan Aşşağı Atar Odaya Girerek xD Kolaysa Şimdi Kalkın Sandalye Üzerinde Tombstoneler Yediniz xD sonra Ordan Giderler... xD | |
|
| |
Jeff Hardy
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 8:59 pm | |
| Jeff Toparlanır Yüzü Kanyodr Undertakergil Çıkarken Apartmandan Swantom Çakar (Sanırım Hastanelik Olcam Ama Olsn) | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 8:59 pm | |
| Abyss Sen Kime Ne Yapıon ? nese Lita ve Trish Merdivenle ABYSS'nin ağzına s.çar sonra rock ve taker'ı Kaldırırlar Ordan GİDERLER ! Nereye Olduğunu bu sfr bilmionuz xD | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:00 pm | |
| Jeff Sandalye Üzerinde Tombstone yedin ama Hala Kalkıyon Nası Oluyo ? Cinmisin ? | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:01 pm | |
| Edge Malak Olmustur Sarkı Söylüyodur xD Durma Dans Ettt xD | |
|
| |
Jeff Hardy
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:01 pm | |
| Olm Başım Kanyo Zatn Zor Toparlndm | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:03 pm | |
| gel calıp oynayalım xD bi Baglama Edge Salaklastı xD | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:03 pm | |
| | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:05 pm | |
| Admin Edgenin SinirleR bozuk babam bilgiyi alıyo cmt günü diyor ve herhalde oyunu bırakcam | |
|
| |
_CmPunk_
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:06 pm | |
| PUNK TAKERIN USTUNE BIR GPS TARAYICISI KOYMUSTUR AMA UNDERTAKER BUNU PARÇALAMIŞTIR SİNİRİNİ ALAMYAN PUNK SİNİRİNDEN ABBYS MERDİVENLERDEN YUVARLAR ONDAN SONRA CILDIRMISTIR BIR YERE OTURUP DINLENIYORDUR ARKADAN JEFF HARDY GELIR CM PUNK A TELEVIZYONU FIIRLATIR | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:06 pm | |
| Kötü Yha | |
|
| |
_CmPunk_
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:10 pm | |
| undertakerin kalin sesini duyan punk altına s.cmaktatır ve arabasına bıner araban ın ıcınde korku ıle beqler bır sımseq carpar ve punk bayılır ayıldıgında evine gelmis . ama kim getirdi bunu tabiki taker taker önce buna bı guzel dovmus ve eve getırms evın her tarafında !REST IN PEACE! YAZIODUR CM PUNK UYKUYA DALAR | |
|
| |
The Undertaker Admin
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:12 pm | |
| Undertaker Gelir ve Ordaki Herkezi Camdan Aşşağı Atar xD Sonra Kaldırır ve Geri yukarı Çıkarırlar Rock'la xD Sonra Yine Atarlar ve Bunu 5-6 Kere Yaparlar Sıkıyosa Kalkın xD Abyss Sende Dahil xD Eve-Kelly-Gail Kim'De Dahil xD O Kdr Düştükten Sonra Yarın Akşam Kalkarsınız Herhalde xD | |
|
| |
Michaels HBK
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:13 pm | |
| Sen bunları Cm Punk'ı sevmediğin için yazıyorsun Sonra HBK gelir Cm Punk'a SCM çakcam diye popo üstü düşer ve kalçası acır.HBK gidip annesini çağırır.
En son Michaels HBK tarafından Çarş. Şub. 17, 2010 9:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
_CmPunk_
| Konu: Geri: Undertaker Sıkıldı xD Çarş. Şub. 17, 2010 9:16 pm | |
| bebe mebe noluo Hbk Doru Konus Lan D.mbuk azını S.kcem admın pardon zorla kufur eddırcekler | |
|
| |
| Undertaker Sıkıldı xD | |
|