| Undertaker Raw Returns! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
The Undertaker Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, StratusFaction,Sweet Chin Music, Swanton Bomb,West Coast Poap, Stunner, 619,Pedigree Owerall: 69 Kemer: World Heawyweight Champion, WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Undertaker Raw Returns! Salı Şub. 16, 2010 1:10 pm | |
| Undertaker Yavaşça Müziği Eşliğinde Ringe Gelirve Başlar:
Evet Artık Raw'dayım ve Burdakileri Tekmeleyeceğim ! Evet Tekmeleyeceğim. Bugüne Kadarki 19-0 Olan Yenilmezlik Rekorumu Raw'da Büyüteceğim.Karşıma Gelen Olusa Tabutunu Hazırlarım... Sorun Deil REST IN PEACE | |
|
| |
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: Undertaker Raw Returns! Salı Şub. 16, 2010 2:04 pm | |
| - The Undertaker demiş ki:
- Undertaker Yavaşça Müziği Eşliğinde Ringe Gelirve Başlar:
Evet Artık Raw'dayım ve Burdakileri Tekmeleyeceğim ! Evet Tekmeleyeceğim. Bugüne Kadarki 19-0 Olan Yenilmezlik Rekorumu Raw'da Büyüteceğim.Karşıma Gelen Olusa Tabutunu Hazırlarım... Sorun Deil REST IN PEACE müziyiyle !! gelir we açıklama yapar ewt güçlü bi rakipsin sana sayghı duyuyorum ama snn serini bozucagımı bıl !!!!!!!!!!!!!!!!! der we ordan muzıyle ayrılır | |
|
| |
Eve
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: 65 Kemer:
| Konu: Geri: Undertaker Raw Returns! Salı Şub. 16, 2010 5:44 pm | |
| | |
|
| |
Shane Mcmahon
Mesaj Sayısı : 87 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 30 Nerden : Balıkesir
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: 65 Kemer:
| Konu: Geri: Undertaker Raw Returns! Salı Şub. 16, 2010 5:51 pm | |
| | |
|
| |
The Undertaker Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, StratusFaction,Sweet Chin Music, Swanton Bomb,West Coast Poap, Stunner, 619,Pedigree Owerall: 69 Kemer: World Heawyweight Champion, WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: Undertaker Raw Returns! Salı Şub. 16, 2010 5:54 pm | |
| Wrestlemania 17-0 ama Ben Yenilmezlik Serimi diyorum Burdaki xD Yani yaptığım 19 Maçın Hepsini Yendim Hiç Yenilmedim xD Hedefim Goldberg'i Geçmek Olcak xD Ama b.k Geçerim [Afedersiniz xD] 183-0 Goldberg'in Yenilmezlik Serisi Olsun benimde WM Serim 17-0 xD | |
|
| |
Captan Charisma Christian
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Playmaker,Spear Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: Undertaker Raw Returns! Cuma Şub. 19, 2010 11:35 pm | |
| Spiker : Woaw bu Christian fakt o Smackdown da
Christian : Tebrikler Undertaker evet tebrik ederim daha senin kıçını tekmeleyen olmadı ama ilk ben olacam bunu böyler bil.Evet bu hafta RaW'dayım ve taker şunu söylüyorumki bu sefer REST İN PEACE diyemeceksin! | |
|
| |
The Rock
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Tombstone Piledriver, TrishDog,Chokeslam Owerall: 67 Kemer: WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: Undertaker Raw Returns! Cuma Şub. 19, 2010 11:57 pm | |
| - Captan Charisma Christian demiş ki:
- Spiker : Woaw bu Christian fakt o Smackdown da
Christian : Tebrikler Undertaker evet tebrik ederim daha senin kıçını tekmeleyen olmadı ama ilk ben olacam bunu böyler bil.Evet bu hafta RaW'dayım ve taker şunu söylüyorumki bu sefer REST İN PEACE diyemeceksin! Vıdııı vıdııı vıdııı..Cristian.Sen anne kucagındamısınki tekmeliyorsun.Bu oyle tekmelere benzemez dostum.Simdi oyle bir tekme yiyecksinki.Tekmenin tanımını ogreneceksin der ve tam kulagına çoook sert bir tekme vurur cristian vurulmus kurtlar gibi iykleyerek kaçar.The Rock ile Undertaker GİDER. | |
|
| |
Captan Charisma Christian
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Playmaker,Spear Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: Undertaker Raw Returns! C.tesi Şub. 20, 2010 4:55 pm | |
| Şimdi derdim geri gelir ve döver diye ama saçma olur kaçar yerine gider diyelim =))
Christian büyük ekranda görünür the rock sen ona tekmemi diyorsun der ve soyunma odasındaki duvar tekme atar ve trish statusun odasındaki duvara kadar yıkar Rock çılgınlığından bayılır ! | |
|
| |
| Undertaker Raw Returns! | |
|