Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWE ve TNA Rpg
Yeni Oyun Sitemize Hoş Geldiniz... Burda Daha Çok Eğleneceksiniz ve Bir Amacınız Olacak. Hemen Kaydolun, Karakterinizi Seçin, Bir Brandle Kontrat İmzalayın ve Oyuna Başlayın.
müzik çalar ve shane ringe gelir eline migrafonu alır Elimination Chamber maçlarından ne kadar ciddi oldugunu söylüyor ve artık kimsenin önünde duramayıacagını söylüyor
Rey Mysterio
Mesaj Sayısı : 795 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
müzik çalar ve shane ringe gelir eline migrafonu alır Elimination Chamber maçlarından ne kadar ciddi oldugunu söylüyor ve artık kimsenin önünde duramayıacagını söylüyor
bla bla bla..............
Shane Mcmahon
Mesaj Sayısı : 87 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 30 Nerden : Balıkesir
Evan Gözüküyor..! Ve Shaneye Bir Sandalye Ve Bir Calf Kick Vuruyor Ardından Turnbuckleye Çıkıp Air Bourne Yapıyor Shaneyi Almak İçin Sedye İle Gelir Ve Hastaneye Götürürler Ancak Evan Sedyeyi Sahaya Atar Shaneye Sedyedeyken Air Bourne Yapar Shaneye Sandalye İle Vurur Ardından Edge Gelir Bir Spear Vurur HHH De Bir Spine Buster Ardından Evan Kaldırıp Bi Calf Kick Vurur Shaneyi Sedye İle Götürürler...Shane Hastaneye Gitti Sonra Ben Onu Yaptım Gibi Konular Açamassın...
Triple H
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: electric chair drop Owerall: 65 Kemer: