Rated R Superstar Edge
Mesaj Sayısı : 519 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli/Kartepe
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| Konu: Edge Ve Cena Türkiyede Salı Şub. 02, 2010 9:30 am | |
| Edge Ve Takım Arkadası Cena Türkiyedeler Tam 4 şehri Ziyaret Edip İmza Vercekler Bu Şehirler=İstanbul,Kocaeli,İzmir Ve Artvin xD(Kendi Memleketim Edge Ve Cena usaya Dönünce Türkiye Cok Güzel bir YER insanlarıda cok görgülü ve saygılı bu davranıslarından dolayı onlara tşk edeyoruz derler ve inş Bidaha Türkiyeye Gideriz Derler.Bu Arada Lösev Ve Bir Kac Yetimhaneye Yardımda Bulunuyor Bir Köyede Okul Yaptırıyor. | |
|
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: Edge Ve Cena Türkiyede Salı Şub. 02, 2010 2:53 pm | |
| - Rated R Superstar Edge demiş ki:
- Edge Ve Takım Arkadası Cena Türkiyedeler Tam 4 şehri Ziyaret Edip İmza Vercekler Bu Şehirler=İstanbul,Kocaeli,İzmir Ve Artvin xD(Kendi Memleketim Edge Ve Cena usaya Dönünce Türkiye Cok Güzel bir YER insanlarıda cok görgülü ve saygılı bu davranıslarından dolayı onlara tşk edeyoruz derler ve inş Bidaha Türkiyeye Gideriz Derler.Bu Arada Lösev Ve Bir Kac Yetimhaneye Yardımda Bulunuyor Bir Köyede Okul Yaptırıyor.
gzl gzl de DİYARBAKIR'aDA gitcez pna gore oroya ben geçen sene gittim söz werdim bideha gitmete | |
|