| JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? Paz Şub. 07, 2010 6:39 pm | |
| dosluk kazansın knqa kbl mu? wwec kemerini koyuyom ortaya oke snde usc oke triple h olna maçı salla bu onemli xd | |
|
| |
adasasdasd
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: 65 Kemer:
| Konu: Geri: JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? Paz Şub. 07, 2010 6:41 pm | |
| la furkan aktar beleşten aldın o bütün kemerleri unutma | |
|
| |
Rey Mysterio
Mesaj Sayısı : 795 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? Paz Şub. 07, 2010 6:43 pm | |
| - emircene demiş ki:
- la furkan aktar beleşten aldın o bütün kemerleri unutma
Yeter Admin Taker Fln Şunu Banlayın Kafası Almıyo Bunun Malmısın Lan Biz Maç Yaptık Gene Edge i Yendi Adam Daha Ne Konuşyon Yürü Git Admin Ban İstiyorum | |
|
| |
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? Paz Şub. 07, 2010 6:44 pm | |
| ewt ama ztn onla rovaş yapıcaktım edge ile inanmassanız sorun bn kemerim beleş deil 1. olarak wwec onu ztn edge ile maç yapıcaktım kbl etti bole şeyler olmasada tag team beleşş ama underi 10 sn dışarda tuttum boru deil undertaker xD women champion bılmem baqmadım bıle nasıl oldugunu xD ama wwe şampionlugum beleş deil o maç her turlu olacaktı we emir cenesiz artislik yapma bnde sni tanıyom xD | |
|
| |
adasasdasd
| Konu: Geri: JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? Paz Şub. 07, 2010 6:47 pm | |
| bak rey adamın canını sıkma xDxD | |
|
| |
adasasdasd
| Konu: Geri: JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? Paz Şub. 07, 2010 6:48 pm | |
| | |
|
| |
Rey Mysterio
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? Paz Şub. 07, 2010 6:48 pm | |
| 1.Flood Yapma 2.Kızdırrsam Ne Yapcan Lan Yeter Ben Ban İstiyorum Bu Adama Çok Oluyo !!! | |
|
| |
adasasdasd
| Konu: Geri: JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? Paz Şub. 07, 2010 6:53 pm | |
| asıl banlanması gereken sensn ortayı ayağa kaldırdın lan çekememezlkten kemerleri aaldın asıl senin banlanman gerekyo daha konusuyn ya bravo !!!! | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? Paz Şub. 07, 2010 7:13 pm | |
| - emircene demiş ki:
- asıl banlanması gereken sensn ortayı ayağa kaldırdın lan çekememezlkten kemerleri aaldın asıl senin banlanman gerekyo daha konusuyn ya bravo !!!!
Gerizekalı Biz Kemerleri İstiyoruzmu Dedik Admin Verdi Admine Geri Ver Kemerleri Onlara Dedik Yok Dedi !!!! | |
|
| |
| JOhn vs edge [kemer vs kemer] :D xD kbl mu ? | |
|