| Admın Beni Oyundan Sıll... | |
|
+3Rey Mysterio Hulk Hogan LiTa 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
LiTa
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: StratusFaction, People Owerall: 66 Kemer: WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:03 pm | |
| Herkez Senin Kuzeninim Diye Bana Torpıl Yaptını Düşünüyo Lütfen Beni Sill Biktım Yaa hem Ben Kadınlar Kemerini Kazanmadım Trish Bna Devretti Yeter Yaa Hemde Bide Undertakere Torbil Gecildini Düşünülüyo Adamın ow..li Herkezden Yüksen Yühh Size Anıl Sanada Yuh Sırf Takımına Girmedim Diye Bize Bu İftiraları Atman Yanlıştı....YAZIKKK.... | |
|
| |
Hulk Hogan
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: 65 Kemer:
| Konu: ??? C.tesi Şub. 06, 2010 5:05 pm | |
| Rock ın oweralli ve austin in oweralli 97 undertaker 96 yhani hepsinden yüksek değil | |
|
| |
Rey Mysterio
Mesaj Sayısı : 795 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:06 pm | |
| Ben Sana İftira Atmıyorum Taker Ve Edgede Bİşe Demiyorum ONURA Diyorum Herkes Benim Arkamda Ozmn AÇıkla Neden Kemerlerin Yarısı Sizde Ve Hepiniz Onurun Arkadaşı Kuzeni vb. Siniz Cena Bile Arkamda DÜşün Yani | |
|
| |
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:09 pm | |
| ya ufff kım ne yaıo umrumda deil ben artık maç istegime yazarım isteyimi admin oynatır sonucu soler okadar artık ne oluyo umrumda deil kemerler umrumda deil aldıgım kermerin hepsi sırf maç içn harcıcam artık alırsam oda bu oyunda artık maç oynamam bnm içn onemli knqalarım onemli we kelly bnm için önemli
En son John cena tarafından C.tesi Şub. 06, 2010 5:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
LiTa
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: StratusFaction, People Owerall: 66 Kemer: WWE ve TNA Tag Team Champion.
| |
| |
Rey Mysterio
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:12 pm | |
| - LiTa demiş ki:
- Açıklıyımmı Fark Ettiysen Oyunu PSden Oynanıyo Sana Birişi Dicem Teg Kemeri bizdeydi Sonra Grup Ayrıldı VE Rock Fazla Girmediği İçin Kmeri Taker Kazandı 2.sı Kadınlar Kemerini Trish Bana Biraktı 3.su Zaten Bize Torpıl Falan Gecilmiş Olsaydı Bn Sana Söyledim....
Niye Söyleyesin 1 Nasıl Oluyo Nası Bİ Şans Ben Haric Bütün Tanıdıkları Kankaları vs Kemer Var Ps Den Oynanıyo Evet Ama John Cena Edge Yenemezmi ??? AKlın Alıyomu Senin Kemeri Olan Herkes Akrabası Arkisi knkası Kuzeni Çıkıyo Ne İş bu Ne Şeytan İşi Bu !!!!! Haksızlık Yapmıyosa Koysun Resmi Cpu Cpu Olduğunu Göstersin Videosunu Koysun İnanalım !! | |
|
| |
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| |
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:13 pm | |
| Cena Sana Dediğimi Uygulayalım !!! | |
|
| |
LiTa
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:15 pm | |
| Zaten Cena Ben Sen Dedinmi Dedim Off Yeter Zaten Ben Oyundan Sılınnce Herşey Düzelir.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:16 pm | |
| Ne Yapcaksınız Rey Bana'da Özel Mesaj Olarak Atar Msın |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:17 pm | |
| BOşver Jeff Yaren Hala Israr Ediyosun Sana Laf Demiyoruz Biz Onura Diyoruz Nasıl Oluyoda Hep Adminin Tanıdıkları vs. Çıkıyor Onu Sordum | |
|
| |
LiTa
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:18 pm | |
| Reymysterio NAPARSAN Yappp İstediğin Planı Uygula Yeterr Yaa | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:18 pm | |
| Hala İnat Ediyo Cena knka Sen Bİşe Söle Sana Bİşe Demiyoruz Be !!!! Anla Artık | |
|
| |
LiTa
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:20 pm | |
| Hmm Ne Demessin Admn BİRAN Once girr | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:21 pm | |
| Sana Ne Dediysem Yaz Buraya Yemin Ederim Ringde Konu Açacam Özür Dileyecem | |
|
| |
adasasdasd
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:22 pm | |
| bak !!!! takerın oweralli 96 !! benm 97 !!! lita en güçlülerinden !!!! edge nin gücü 2009 da 93 tü da güclü artık anlayın !!!! | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:22 pm | |
| - emircene demiş ki:
- bak !!!! takerın oweralli 96 !! benm 97 !!! lita en güçlülerinden !!!! edge nin gücü 2009 da 93 tü da güclü artık anlayın !!!!
Ya Cena ha Cena Takerla Aynı Edge e Yeniliyo Konuşma Batıyosun !!! | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:23 pm | |
| ya kesin tmm bu arada lita sanki herşey sana baglı bn gıdınce duzelir saçmalıga baq biz sana demiyoruz butun gruba dioruz snin gitmenle bu iş dahada buyur hiç çekilmez wllabutun grub gitsin oyundan far yapamassss yine aynı konuyu kpatın admine yazık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. bnm cnımı sıktıı bn bişi demiyorum oyunuma baqıyorum eger bu site bu konu yuznden kapanırsa ozmn gorursunuz siz yeter anlamıyanlar içn tkrralıyorum su-su-nn bunu anlamıyon yoqtur heralde admine sozum yoq bn o gruba gıcıgım artık admine guwenıyorum ole bişi yapamasssss ama kafam almıyo | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:24 pm | |
| AYnen İşte Bak Cenada Öle Diyo Senle İşimiz Yok ONURA Diyoruz Biz | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
|
| |
Rey Mysterio
| | |
|
| |
adasasdasd
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:25 pm | |
| iyi bkalım inanamyın ben size demyom artık !!! | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:25 pm | |
| kARIŞMA Sen Biz Onura Sesleniyoruz !! | |
|
| |
Triple H
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: electric chair drop Owerall: 65 Kemer:
| Konu: : C.tesi Şub. 06, 2010 5:27 pm | |
| arklar tmm konuyu kapatatın artık.eğer onlara ayrıcalık yapıyosa(ki bnce yapmıyor)yapıyordur.bu kadar kişiyi kandırdığı için o günah kazanır sizin burda konuşmanız hiç birşeyi değiştirmez.. | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Admın Beni Oyundan Sıll... C.tesi Şub. 06, 2010 5:28 pm | |
| - Rey Mysterio demiş ki:
- kARIŞMA Sen Biz Onura Sesleniyoruz !!
ya artık kımın ne yaptıgı umrumda deil diorum bu konu yuzunden deil cnmı sıktı bn maçıma baqarım krdeşimwe ben admine güveniyorum ole şay yapmas ama aklım almıyo nie bole oluyo (((((admin bole bişi yapmas)))) | |
|
| |
| Admın Beni Oyundan Sıll... | |
|