Misafir Misafir
| Konu: Jeff Hardy vs. John Cena WWE Championship Cuma Şub. 05, 2010 7:43 pm | |
| |
|
Rey Mysterio
Mesaj Sayısı : 795 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: Jeff Hardy vs. John Cena WWE Championship Cuma Şub. 05, 2010 7:44 pm | |
| Hayır Kardeşim Yavaş Ya Daha Benle Rovanş Var Edge İle Yapacak OooooOOO | |
|
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: Jeff Hardy vs. John Cena WWE Championship Cuma Şub. 05, 2010 7:44 pm | |
| - Jeff Hardy demiş ki:
- Olur Mu Cena
kusura baqma ztn birisiyle wwe şampiyonluk maçı yapıyorum senle maç yapım kaanırsan senle şampionluk maçı yapıcam şeyin ismini düzenle konunu ismini sil wwe şampionlugunu maç yapalım kaznarısan yaparısss oqe | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jeff Hardy vs. John Cena WWE Championship Cuma Şub. 05, 2010 7:45 pm | |
| |
|
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: Jeff Hardy vs. John Cena WWE Championship Cuma Şub. 05, 2010 7:48 pm | |
| - Jeff Hardy demiş ki:
- Oqe
ismini degiştir sadece jeff cena yazssın wwe şampionlugu çıkar normal maç yapalım kbl mu | |
|