| Ic Championship | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rey Mysterio
Mesaj Sayısı : 795 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:03 pm | |
| # 1 COntenderda Yendim Steve Austin vs Rey Mysterio IC
En son Rey Mysterio tarafından Cuma Şub. 05, 2010 5:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:08 pm | |
| - Rey Mysterio demiş ki:
- Admin 2 Maçım Var
Steve Austin vs Rey Mysterio ( Kabul Etti ) John Cena vs Rey Mysterio ( WWE Championship Rövanş ) kbl etcemde yrn yapmalıyız edge ile maçım war o kaznırsa herşey bırbırıne gırer soz obırsı gun oke edge ile maç yapcam kaznırsam onun kmerini alıcam o kazanırsa bnm kemerimi alıcak oke | |
|
| |
Rey Mysterio
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:09 pm | |
| ROvanş Vardı Hani Nooldu Ya Sende Yap İhaneti Tam Olsun Senden Beklemiyodum | |
|
| |
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:11 pm | |
- ROvanş Vardı Hani Nooldu Ya Sende Yap İhaneti Tam Olsun
yoq yapcazzzzzz ynlış anlama edgeyle maç yapıyorum bize ihanet etti ya onun kemöerini elincden alıcam kazanan kemeri alır edgeyi yenicemm ve snle mç yapcam tmm mı knqa eger kaybedersem kemeri bilki aldıgım ilk kemri sana werıcem ymn ederım | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:13 pm | |
| Ne Yapıyosan Yap Be İstemiyorum Rovanş Ben Ic İçin Varım Senden Beklemezdim Bide Rövanş Hakkı Vermiştin DÜzeltiyorum Konuyuda Tek IC Yapıyorum | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:16 pm | |
- Ne Yapıyosan Yap Be İstemiyorum Rovanş Ben Ic İçin Varım Senden Beklemezdim Bide Rövanş Hakkı Vermiştin DÜzeltiyorum Konuyuda Tek IC Yapıyorum
ya bn rowanş yapmıcaz demiyorum kiiiiiiiii yapıcazzzzzz ama bugun deil yrn anlamadın mı hatta 2 kemer koyım ortaya alırsam tabe edgeyle olna intikam maçını boş olmaz hh le maç yapcam grub olarak tag team şampionluguna ÇKICAZ undertakerle word heaw tam bılmıyorum ismini maçım war :S daha ne knqa 4 kmr maçı :S 1 kazansam bile snle yapcam ve dege ye yenilmicem bana guwenmıyosan sn bilirsin | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:19 pm | |
| OOooo Daha HHH Var Ölemi Yav Yürü Be knka ya Ben Ic Ye Gidcem Artık Sen Rovanş İstemiyosun Belli Hemde KEMERİ kaybedersen Bitecez OooooOO Hemde Sna Güvenmiyorum Değil Ben Kemeri Kaybetmemizden Korkuyorum RÖvanşada Yanaşmıyosun Onuda Biliyorum Sen Bİlirsin Ben İc Ye Gİdecem Artık Başka Bişe Demiyorum Tebrikler.... | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:23 pm | |
| knqa kırıyosun bi ben yapmıcam demiyorum kı sen ısrarla yapmıcan dion yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bunu kafana sok tmm mı ya-pı-caz bn sana guwenıyorum ama sn guwenmıyosun ya yencem edge ynilsem ne yazar bi kemer içn mı bu bn hiç mi kemer almıcam hiç mi sitede en guclulerden bırıyım illaki kmr alcazam snle yamıcam mı yapcam ben sana yapıcam diosam yapıcan knqa ben sana bi maç teklif ediyorum rey mysteri vs rey mysterio maçı sen kazanırsan bnmle obirsi gun wwe şampionluk maçı yapacaksınnn | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:24 pm | |
| - John cena demiş ki:
- knqa kırıyosun bi ben yapmıcam demiyorum kı sen ısrarla yapmıcan dion yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bunu kafana sok tmm mı ya-pı-caz bn sana guwenıyorum ama sn guwenmıyosun ya yencem edge ynilsem ne yazar bi kemer içn mı bu bn hiç mi kemer almıcam hiç mi sitede en guclulerden bırıyım illaki kmr alcazam snle yamıcam mı yapcam ben sana yapıcam diosam yapıcan knqa ben sana bi maç teklif ediyorum rey mysteri vs rey mysterio maçı sen kazanırsan bnmle obirsi gun wwe şampionluk maçı yapacaksınnn
Hani Rövanş Vardı Hala #1 Contender Maçı Diyosun Sen Ya | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:25 pm | |
- John cena demiş ki:
- knqa kırıyosun bi ben yapmıcam demiyorum kı sen ısrarla yapmıcan dion yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bunu kafana sok tmm mı ya-pı-caz bn sana guwenıyorum ama sn guwenmıyosun ya yencem edge ynilsem ne yazar bi kemer içn mı bu bn hiç mi kemer almıcam hiç mi sitede en guclulerden bırıyım illaki kmr alcazam snle yamıcam mı yapcam ben sana yapıcam diosam yapıcan knqa ben sana bi maç teklif ediyorum rey mysteri vs rey mysterio maçı sen kazanırsan bnmle obirsi gun wwe şampionluk maçı yapacaksınnn
Hani Rövanş Vardı Hala #1 Contender Maçı Diyosun Sen Ya ama o maç rey mysterio ve rey msterio kndinle maç yapıcaksın yenersen oynıcaksın | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:26 pm | |
| Sen Zaman Geçiriyosun Admin ne Anlıcak Hangisi Benim Hemde Öle Maç Olmaz Zaman Öldürme Zaman Geçiriyosun İşte Belli BU Kadarıda olmaz Yani knka Daha Contender Peşindesin | |
|
| |
Triple H
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: electric chair drop Owerall: 65 Kemer:
| Konu: : Cuma Şub. 05, 2010 5:29 pm | |
| rey cena ya kızma bzm maç kemer maçı değil.. | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:29 pm | |
- Sen Zaman Geçiriyosun Admin ne Anlıcak Hangisi Benim Hemde Öle Maç Olmaz Zaman Öldürme Zaman Geçiriyosun İşte Belli BU Kadarıda olmaz Yani knka Daha Contender Peşindesin
ya snn contender maçı ztn bana guwenmene baglı bana guwenırsen onu kaznırsın ya edgeyi yenicem bunu kafana sok tmm mı edgeyi yndikten hmn sonra sana unided stares şampionluk kemerini admine oleyıp werıce kemer snn olcak we snle wwe şampionluk maçı yapcaktım sana normalde onu kazanıp kemeri sana werıp sorz yapcaktım ama solemessem olmicak galiba :S hala abana guwenmıyormususn | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:31 pm | |
| Biz Ondan Değil Benim ROvanş Hakkı Verdi Bana Şimdi Başka Maç Araya Sıkıştırdı Ben Sana Güveniyorum Diyorum Ama RÖvanşım Vardı neden Başka Maçı Araya Karıştırdın Ozaman Kaybedersen Karışmam | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:32 pm | |
- Biz Ondan Değil Benim ROvanş Hakkı Verdi Bana Şimdi Başka Maç Araya Sıkıştırdı
Ben Sana Güveniyorum Diyorum Ama RÖvanşım Vardı neden Başka Maçı Araya Karıştırdın Ozaman Kaybedersen Karışmam tmm kaybedersem alıcagım ilk kemer snn tmm mı xD | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:33 pm | |
| Bak Yine Ben Kzndım Fln Dersen Karışmam Dönme Yani Ordan | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:36 pm | |
- Bak Yine Ben Kzndım Fln Dersen Karışmam Dönme Yani Ordan
dönek deilim kanacagım ilk kemer snn ben amacım kemerde deil bn wwe şampiolugunu istedim ve aldım edgeyle maç yapıcam kaybettım dielim rowanş hakkım war kaznırsam alıcagım wwe kemeri ile snn rowanş hakkını ymıcem emin ol egerki kaybedersem sonra tkrr kazanırsam kmr direk snn aöa edgeyi yenersem azını açamsassın ona gore | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:37 pm | |
| Ama 2 Maç Ard Arda Yenilirsen Sen Çeneni Açamazsın !!! Hadi Bakalım | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:38 pm | |
- Ama 2 Maç Ard Arda Yenilirsen Sen Çeneni Açamazsın !!! Hadi Bakalım
ewt oda war xD ama ole bişi olmıcakkkkkk | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
Mesaj Sayısı : 519 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli/Kartepe
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:38 pm | |
| senin kararın ayrılırsan ayrıl ama dost kalalım yine | |
|
| |
Rey Mysterio
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:39 pm | |
| - Rated R Superstar Edge demiş ki:
- senin kararın ayrılırsan ayrıl ama dost kalalım yine
Yanlış Yere Yazdın | |
|
| |
John cena
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:41 pm | |
- Rated R Superstar Edge demiş ki:
- senin kararın ayrılırsan ayrıl ama dost kalalım yine
Yanlış Yere Yazdın ewt burda düşmanların war hani laf attıgın kişiler | |
|
| |
Rated R Superstar Edge
Mesaj Sayısı : 519 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli/Kartepe
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| Konu: Geri: Ic Championship Cuma Şub. 05, 2010 5:41 pm | |
| | |
|
| |
| Ic Championship | |
|