| WWE Yıldızları | |
|
+65rapisyen97 Chavo Guerrero!!! legend Brie Bella cacamiki emre_cena morterdem Benjamın Jojuk Casanova Chavo Guerrero The Hurricane sdasdasdsadasdsadsad Trish Stratus Primo Colon David Hart Smith barkintaker39 PrimoX Finlay43 Eve Mark Henry Ric Flair The Great Khali abyss Ultimate Warrior Big Red Monster Kane Kane Michelle Mccool Matt Hardy Vladimir Kozlov Bubba Batistae BethPhoenix Shane Mcmahon The Miz Rated R Superstar Edge ezekiel jackson Sheamus Ted Dibiase Cody Rhodes JackSwagger Mickie James Goldust Hornswoggle LukeGallowS chris masters RTRuTH Gail Kim Primo Carlito JTG Andre the Giant Evan Bourne TTT Michaels HBK emirefe202 Jeff Hardy LiTa umaga kirpocan wwe Dolph Ziggler John cena Rey Mysterio The Undertaker Montel Vontavious Porter Chris Jericho Admin 69 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
LiTa
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: StratusFaction, People Owerall: 66 Kemer: WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 12:16 am | |
| | |
|
| |
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 12:19 am | |
| - LiTa demiş ki:
- Takere Laf Yoqq xD
sanane under knqan olabilir ama unutma uff neyse bu arada triple h sen underi yenen ilk kişi olcan eminim | |
|
| |
Admin Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Tüm Hareketler Owerall: Kemer:
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 12:36 am | |
| | |
|
| |
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 12:37 am | |
| - Admin demiş ki:
- HHH Dolu
admin kutsagımda kaldı hewesım xD dedim yener bu | |
|
| |
Michaels HBK
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Owerall: 65 Kemer:
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 12:58 pm | |
| O zaman beni Shawn yap bari | |
|
| |
Evan Bourne TTT
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 1:06 pm | |
| beni Evan Bourne Yaparmısın..? | |
|
| |
The Undertaker Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, StratusFaction,Sweet Chin Music, Swanton Bomb,West Coast Poap, Stunner, 619,Pedigree Owerall: 69 Kemer: World Heawyweight Champion, WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 1:18 pm | |
| evan bourne vs HBK Kabul edildiniz | |
|
| |
Michaels HBK
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 1:20 pm | |
| The Undertaker esi The Rock mısın sen? | |
|
| |
Andre the Giant
Mesaj Sayısı : 140 Kayıt tarihi : 07/02/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 1:32 pm | |
| admin Andre the Giant yaparmısın | |
|
| |
JTG
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 1:51 pm | |
| Admin Beni JTG Yaparmısın..? Lütfen | |
|
| |
The Undertaker Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, StratusFaction,Sweet Chin Music, Swanton Bomb,West Coast Poap, Stunner, 619,Pedigree Owerall: 69 Kemer: World Heawyweight Champion, WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 2:36 pm | |
| yok Eski Evan Bourne'üm Ben aynı Zamanda Moderatör'üm Admin Yokken Karakterleri Ayarliyorum
ANDRE GİANT-JTG KABUL EDİLDİNİZ | |
|
| |
Carlito
| Konu: AdMin Luke Gallows OlabiliR MiYiM ...??? Paz Şub. 07, 2010 4:57 pm | |
| - Admin demiş ki:
Genel Müdürler= Smackdown=Teddy Long---------Alındı Raw= Shane Mccmahon ECW=Tiffany
Karakterler== Bret Hart---------Alındı Andre The Giant---------Alındı Ultimate Warrior Doink The Clown Kamala Rob Van Dam---------Alındı Umaga---------Alındı The Rock---------Alındı Yokozuna---------Alındı Steve Austin---------Alındı Big Show---------Alındı Batista --------Alındı Carlito Christian--------Alındı Chavo Guerrero Ezekiel Jackson Chris Jericho---------Alındı Chris Masters Goldust CM Punk---------Alındı Cody Rhodes The Hurricane---------Alındı David Hart Smith Evan Bourne Dolph Ziggler---------Alındı Hornswoggle Shelton Benjamin---------Alındı Drew McIntyre Jack Swagger Edge---------Alındı John Cena ---------Alındı Tommy Dreamer---------Alındı Eric Escobar Kofi Kingston---------Alındı Finlay Mark Henry---------Alındı The Great Khali--------Alındı Montel Vontavious Porter--------Alındı Jeff Hardy---------Alındı Primo Vladimir Kozlov John Morrison---------Alındı Randy Orton---------Alındı William Regal JTG---------Alındı Santino Marella Yoshi Tatsu Kane ---------Alındı Shawn Michaels ---------Alındı Kung Fu-Naki Sheamus---------Alındı Luke Gallows Ted DiBiase Matt Hardy---------Alındı The Miz---------Alındı Triple H ---------Alındı Mike Knox R-Truth---------Alındı Rey Mysterio --------Alındı Shad Gaspard Slam Master J Tyson Kidd The Undertaker[3 Ayrı Tarzı Var=,Ministry,Big Evil,Phenom [İstediğin zmn Değişebilirsin] ---------Alındı
Divalar= Trish Stratus---------Alındı Lita----------Alındı Luna Vachon Molly Holly Alicia Fox Beth Phoenix Brie Bella Eve Gail Kim Jillian Katie Lea Kelly--------Alındı Layla Maria---------Alındı Maryse Melina---------Alındı Michelle McCool Mickie James Natalya Nikki Bella Rosa Mendes Savannah | |
|
| |
Chris Jericho
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 4:59 pm | |
| - cengiz5454 demiş ki:
- Admin demiş ki:
Genel Müdürler= Smackdown=Teddy Long---------Alındı Raw= Shane Mccmahon ECW=Tiffany
Karakterler== Bret Hart---------Alındı Andre The Giant---------Alındı Ultimate Warrior Doink The Clown Kamala Rob Van Dam---------Alındı Umaga---------Alındı The Rock---------Alındı Yokozuna---------Alındı Steve Austin---------Alındı Big Show---------Alındı Batista --------Alındı Carlito Christian--------Alındı Chavo Guerrero Ezekiel Jackson Chris Jericho---------Alındı Chris Masters Goldust CM Punk---------Alındı Cody Rhodes The Hurricane---------Alındı David Hart Smith Evan Bourne Dolph Ziggler---------Alındı Hornswoggle Shelton Benjamin---------Alındı Drew McIntyre Jack Swagger Edge---------Alındı John Cena ---------Alındı Tommy Dreamer---------Alındı Eric Escobar Kofi Kingston---------Alındı Finlay Mark Henry---------Alındı The Great Khali--------Alındı Montel Vontavious Porter--------Alındı Jeff Hardy---------Alındı Primo Vladimir Kozlov John Morrison---------Alındı Randy Orton---------Alındı William Regal JTG---------Alındı Santino Marella Yoshi Tatsu Kane ---------Alındı Shawn Michaels ---------Alındı Kung Fu-Naki Sheamus---------Alındı Luke Gallows Ted DiBiase Matt Hardy---------Alındı The Miz---------Alındı Triple H ---------Alındı Mike Knox R-Truth---------Alındı Rey Mysterio --------Alındı Shad Gaspard Slam Master J Tyson Kidd The Undertaker[3 Ayrı Tarzı Var=,Ministry,Big Evil,Phenom [İstediğin zmn Değişebilirsin] ---------Alındı
Divalar= Trish Stratus---------Alındı Lita----------Alındı Luna Vachon Molly Holly Alicia Fox Beth Phoenix Brie Bella Eve Gail Kim Jillian Katie Lea Kelly--------Alındı Layla Maria---------Alındı Maryse Melina---------Alındı Michelle McCool Mickie James Natalya Nikki Bella Rosa Mendes Savannah bu ne niye yapıon lan misafirsin die bişe yapmıom yoksa codebreaker gelio haaa | |
|
| |
Carlito
| Konu: 0zur dilerim ynlıslık oldu Luke Gallows olabilir miyim ? :S Paz Şub. 07, 2010 5:05 pm | |
| 0zur dilerim ynlıslık oldu Luke Gallows olabilir miyim ? :S 0zur dilerim ynlıslık oldu Luke Gallows olabilir miyim ? :S 0zur dilerim ynlıslık oldu Luke Gallows olabilir miyim ? :S ? | |
|
| |
Chris Jericho
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 5:08 pm | |
| Undertaker : Evet Olabilirsin. Kabul. | |
|
| |
Carlito
| Konu: Admin Luke Gallows Olabilir miyim ?? Paz Şub. 07, 2010 5:14 pm | |
| Admin Luke Gallows Olabilir miyim ?? | |
|
| |
Carlito
| Konu: Luke Gallows 0labilir miyim ? Paz Şub. 07, 2010 5:16 pm | |
| Luke Gallows 0labilir miyim ? | |
|
| |
Rey Mysterio
Mesaj Sayısı : 795 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 5:17 pm | |
| - cengiz5454 demiş ki:
- Luke Gallows 0labilir miyim ?
DOlu | |
|
| |
Carlito
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 5:22 pm | |
| | |
|
| |
Carlito
| | |
|
| |
Admin Admin
| | |
|
| |
Chris Jericho
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Carlito
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 5:23 pm | |
| Peki NeRDen Resim KoyCm ? | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: WWE Yıldızları Paz Şub. 07, 2010 5:24 pm | |
| Profil'e Git Ordan Avatar'a Tıkla Sonra Göz At'a Tıkla ve Luke'nin Resmini Seç sonra Gönder Koymuş Olursun | |
|
| |
| WWE Yıldızları | |
|