John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: lita twis of fate ve edge spear kbl mu fazla konu olmasın die ıkı tane yaptım ve admin bi aç baq Çarş. Şub. 03, 2010 7:22 pm | |
| admin ben hbk den sweet chin music ogredim yazarmısın ve cvpnızı bkliyorum lita ve edge | |
|
Rated R Superstar Edge
Mesaj Sayısı : 519 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli/Kartepe
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: 619,Swanton Bomb Owerall: 66 Kemer: United States Champion,
| Konu: Geri: lita twis of fate ve edge spear kbl mu fazla konu olmasın die ıkı tane yaptım ve admin bi aç baq Çarş. Şub. 03, 2010 9:30 pm | |
| | |
|
The Undertaker Admin
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, StratusFaction,Sweet Chin Music, Swanton Bomb,West Coast Poap, Stunner, 619,Pedigree Owerall: 69 Kemer: World Heawyweight Champion, WWE ve TNA Tag Team Champion.
| Konu: Geri: lita twis of fate ve edge spear kbl mu fazla konu olmasın die ıkı tane yaptım ve admin bi aç baq Çarş. Şub. 03, 2010 10:15 pm | |
| Daha Öğrenmedin ! Akşam Yazdın 4'te Hemen Öğrenmedin Yarın 8'de Öğrencen | |
|
Rey Mysterio
Mesaj Sayısı : 795 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: lita twis of fate ve edge spear kbl mu fazla konu olmasın die ıkı tane yaptım ve admin bi aç baq Çarş. Şub. 03, 2010 10:18 pm | |
| - The Undertaker demiş ki:
- Daha Öğrenmedin !
Akşam Yazdın 4'te Hemen Öğrenmedin Yarın 8'de Öğrencen Taker Unutmadan Yarın 8 de Spear Öğrencem Biteck 8 de Aynı Zamanda Edge 619 Öğrencek Öbür Gün F-U Öğrencem Cena'ya 619 Öğrettim Zaten | |
|
John cena
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Starship Pain,619,Spear,Last Ride Owerall: 67 Kemer: İntercontinental Champion
| Konu: Geri: lita twis of fate ve edge spear kbl mu fazla konu olmasın die ıkı tane yaptım ve admin bi aç baq Çarş. Şub. 03, 2010 10:19 pm | |
| - The Undertaker demiş ki:
- Daha Öğrenmedin !
Akşam Yazdın 4'te Hemen Öğrenmedin Yarın 8'de Öğrencen under tamamada sen bi twis of fate ogrendin overwall ın 66 oldu bn 619 ve saprşın pain ole bişi john morrisonun ozeli hala 65 overwall ın NİE OLE | |
|
Rey Mysterio
Mesaj Sayısı : 795 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Malatya
Karakter Sayfası Eğitim Alınan: Twist Of Fait, Spear,Pedigree Owerall: 66 Kemer:
| Konu: Geri: lita twis of fate ve edge spear kbl mu fazla konu olmasın die ıkı tane yaptım ve admin bi aç baq Çarş. Şub. 03, 2010 10:21 pm | |
| - John cena demiş ki:
- The Undertaker demiş ki:
- Daha Öğrenmedin !
Akşam Yazdın 4'te Hemen Öğrenmedin Yarın 8'de Öğrencen under tamamada sen bi twis of fate ogrendin overwall ın 66 oldu bn 619 ve saprşın pain ole bişi john morrisonun ozeli hala 65 overwall ın NİE OLE Bide Stratus Faction Öğrendi | |
|